00 DSpace/Manakin Repository

Чинники, що впливають на ефективність діяльності готельного підприємства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Маслова, Н.А.
dc.contributor.author Maslova, N.
dc.date.accessioned 2023-05-08T08:15:50Z
dc.date.available 2023-05-08T08:15:50Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Маслова Н. А. Чинники, що впливають на ефективність діяльності готельного підприємства / Н. А. Маслова, наук. кер. І. М. Єгупова // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 154-158. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15895
dc.description.abstract Ресторанне господарство – це вид економічної діяльності суб’єктів господарської діяльності щодо надання послуг для задоволення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля або без нього en_US
dc.description.abstract The restaurant business is a type of economic activity of business entities regarding the provision of services to meet the needs of consumers in food with or without the organization of leisure time
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject надання послуг en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject provision of services en_US
dc.title Чинники, що впливають на ефективність діяльності готельного підприємства en_US
dc.title.alternative Factors affecting the efficiency of the hotel enterprise en_US
dc.type Conference Abstract en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу