dc.contributor.author |
Міхова, О.К. |
|
dc.contributor.author |
Mikhova O. |
|
dc.date.accessioned |
2023-05-08T08:21:28Z |
|
dc.date.available |
2023-05-08T08:21:28Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Міхова О. К. Експертні методи оцінки якості надання послуг ресторанного господарства / О. К. Міхова, наук. кер. Т. А. Кунділовська // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 158-163. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15897 |
|
dc.description.abstract |
Ресторанне господарство – це вид економічної діяльності суб’єктів господарської діяльності щодо надання послуг для задоволення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля або без нього |
en_US |
dc.description.abstract |
The restaurant business is a type of economic activity of business entities regarding the provision of services to meet the needs of consumers in food with or without the organization of leisure time |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
ресторанне господарство |
en_US |
dc.subject |
послуга |
en_US |
dc.subject |
restaurant business |
en_US |
dc.subject |
service |
en_US |
dc.title |
Експертні методи оцінки якості надання послуг ресторанного господарства |
en_US |
dc.title.alternative |
Expert methods of assessing the quality of restaurant services |
en_US |
dc.type |
Conference Abstract |
en_US |