00 DSpace/Manakin Repository

Експертні методи оцінки якості надання послуг ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Міхова, О.К.
dc.contributor.author Mikhova O.
dc.date.accessioned 2023-05-08T08:21:28Z
dc.date.available 2023-05-08T08:21:28Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Міхова О. К. Експертні методи оцінки якості надання послуг ресторанного господарства / О. К. Міхова, наук. кер. Т. А. Кунділовська // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 158-163. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15897
dc.description.abstract Ресторанне господарство – це вид економічної діяльності суб’єктів господарської діяльності щодо надання послуг для задоволення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля або без нього en_US
dc.description.abstract The restaurant business is a type of economic activity of business entities regarding the provision of services to meet the needs of consumers in food with or without the organization of leisure time
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject послуга en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject service en_US
dc.title Експертні методи оцінки якості надання послуг ресторанного господарства en_US
dc.title.alternative Expert methods of assessing the quality of restaurant services en_US
dc.type Conference Abstract en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу