00 DSpace/Manakin Repository

Ключові елементи обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Морозенко, К.О.
dc.contributor.author Morozenko K.
dc.date.accessioned 2023-05-08T08:26:25Z
dc.date.available 2023-05-08T08:26:25Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Морозенко К. О. Ключові елементи обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства / Морозенко К. О., наук. кер. В. Г. Герасименко // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 163-167. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15898
dc.description.abstract Невід'ємним елементом діяльності закладів ресторанного господарства є організація обслуговування їх відвідувачів. Сьогодні закладам ресторанного господарства, для того щоб вижити в скрутних економічних умовах та конкуренції, необхідно забезпечити такий рівень обслуговування, який б дав йому можливість користуватися значним попитом на ринку. en_US
dc.description.abstract An integral element of the activity of restaurant establishments is the organization of service to their visitors. Today, in order to survive in difficult economic conditions and competition, restaurant establishments need to provide such a level of service that would give them the opportunity to benefit from significant market demand.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject обслуговування en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject service en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.title Ключові елементи обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства en_US
dc.title.alternative Key elements of customer service in restaurants en_US
dc.type Conference Abstract en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу