Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Морозенко, К.О. | |
dc.contributor.author | Morozenko K. | |
dc.date.accessioned | 2023-05-08T08:26:25Z | |
dc.date.available | 2023-05-08T08:26:25Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Морозенко К. О. Ключові елементи обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства / Морозенко К. О., наук. кер. В. Г. Герасименко // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 163-167. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15898 | |
dc.description.abstract | Невід'ємним елементом діяльності закладів ресторанного господарства є організація обслуговування їх відвідувачів. Сьогодні закладам ресторанного господарства, для того щоб вижити в скрутних економічних умовах та конкуренції, необхідно забезпечити такий рівень обслуговування, який б дав йому можливість користуватися значним попитом на ринку. | en_US |
dc.description.abstract | An integral element of the activity of restaurant establishments is the organization of service to their visitors. Today, in order to survive in difficult economic conditions and competition, restaurant establishments need to provide such a level of service that would give them the opportunity to benefit from significant market demand. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | обслуговування | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | service | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.title | Ключові елементи обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства | en_US |
dc.title.alternative | Key elements of customer service in restaurants | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |