dc.contributor.author |
Нижня, Р.Р. |
|
dc.contributor.author |
Nizhnya, R. |
|
dc.date.accessioned |
2023-05-08T11:24:31Z |
|
dc.date.available |
2023-05-08T11:24:31Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Нижня Р. Р. Управління ціноутворенням на підприємствах ресторанного господарства / Р. Р. Нижня, наук. кер. О. В. Шикіна // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 174 – 177. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15906 |
|
dc.description.abstract |
Встановлення певної ціни на товар або послугу служить для подальшого їх продажу та отримання прибутку. Дуже важливо призначити ціну таким чином, щоб вона не виявилася дуже високою або дуже низькою. |
en_US |
dc.description.abstract |
Setting a certain price for a product or service serves to further sell it and make a profit. It is very important to set the price in such a way that it does not turn out to be too high or too low. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
ціноутворення |
en_US |
dc.subject |
ресторанного господарства |
en_US |
dc.subject |
pricing |
en_US |
dc.subject |
restaurant industry |
en_US |
dc.title |
Управління ціноутворенням на підприємствах ресторанного господарства |
en_US |
dc.title.alternative |
Management of pricing at restaurant enterprises |
en_US |
dc.type |
Conference Abstract |
en_US |