Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Нижня, Р.Р. | |
dc.contributor.author | Nizhnya, R. | |
dc.date.accessioned | 2023-05-08T11:24:31Z | |
dc.date.available | 2023-05-08T11:24:31Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Нижня Р. Р. Управління ціноутворенням на підприємствах ресторанного господарства / Р. Р. Нижня, наук. кер. О. В. Шикіна // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 174 – 177. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15906 | |
dc.description.abstract | Встановлення певної ціни на товар або послугу служить для подальшого їх продажу та отримання прибутку. Дуже важливо призначити ціну таким чином, щоб вона не виявилася дуже високою або дуже низькою. | en_US |
dc.description.abstract | Setting a certain price for a product or service serves to further sell it and make a profit. It is very important to set the price in such a way that it does not turn out to be too high or too low. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | ціноутворення | en_US |
dc.subject | ресторанного господарства | en_US |
dc.subject | pricing | en_US |
dc.subject | restaurant industry | en_US |
dc.title | Управління ціноутворенням на підприємствах ресторанного господарства | en_US |
dc.title.alternative | Management of pricing at restaurant enterprises | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |