00 DSpace/Manakin Repository

Управління ціноутворенням на підприємствах ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Нижня, Р.Р.
dc.contributor.author Nizhnya, R.
dc.date.accessioned 2023-05-08T11:24:31Z
dc.date.available 2023-05-08T11:24:31Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Нижня Р. Р. Управління ціноутворенням на підприємствах ресторанного господарства / Р. Р. Нижня, наук. кер. О. В. Шикіна // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 174 – 177. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15906
dc.description.abstract Встановлення певної ціни на товар або послугу служить для подальшого їх продажу та отримання прибутку. Дуже важливо призначити ціну таким чином, щоб вона не виявилася дуже високою або дуже низькою. en_US
dc.description.abstract Setting a certain price for a product or service serves to further sell it and make a profit. It is very important to set the price in such a way that it does not turn out to be too high or too low.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ціноутворення en_US
dc.subject ресторанного господарства en_US
dc.subject pricing en_US
dc.subject restaurant industry en_US
dc.title Управління ціноутворенням на підприємствах ресторанного господарства en_US
dc.title.alternative Management of pricing at restaurant enterprises en_US
dc.type Conference Abstract en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу