00 DSpace/Manakin Repository

Особливості організації харчування у курортних закладах розміщення

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Станєва, А. І.
dc.contributor.author Staneva, A.
dc.date.accessioned 2023-05-11T08:47:54Z
dc.date.available 2023-05-11T08:47:54Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Станєва А. І. Особливості організації харчування у курортних закладах розміщення / А. І. Станєва, наук. кер. Т. А. Кунділовська // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 210-213. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15932
dc.description.abstract Туризм і рекреація – одна із важливих галузей, що впливає на розвиток Одеського регіону. Рекреація – це комплекс оздоровчих заходів, які здійснюються з метою відновлення нормального самопочуття та працездатності здорової, проте втомленої людини. До основних функцій рекреації відносять: медичні (лікування, оздоровлення), соціально-культурне (задоволення духовних потреб), економічні (відновлення робочої сили). Рекреаційні послуги надають санаторно-курортні заклади, які базуються на використанні природних ресурсів – ландшафтно-кліматичних або гідромінеральних en_US
dc.description.abstract Tourism and recreation is one of the important industries affecting the development of the Odesa region. Recreation is a complex of health activities that are carried out with the aim of restoring the normal well-being and working capacity of a healthy, but tired person. The main functions of recreation include: medical (treatment, recovery), socio-cultural (satisfaction of spiritual needs), economic (restoration of the workforce). Recreational services are provided by sanatorium-resort facilities that are based on the use of natural resources - landscape-climatic or hydro-mineral
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject туризм en_US
dc.subject рекреація en_US
dc.subject організації харчування en_US
dc.subject tourism en_US
dc.subject recreation en_US
dc.subject catering organization en_US
dc.title Особливості організації харчування у курортних закладах розміщення en_US
dc.title.alternative Peculiarities of food organization in resort accommodations en_US
dc.type Conference Abstract en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу