У роботі досліджені існуючі підходи до управління розвитком діяльності підприємства ресторанного бізнесу. Розглянуті методи оцінки ефективності управління розвитком діяльності підприємства ресторанного бізнесу.
Здійснена загальна характеристика підприємства «Верона». Проведена оцінка потенціалу підприємства «Верона».
У роботі проаналізовано конкурентне середовище підприємства «Верона». А також розроблені заходи з управління щодо розвитку досліджуваного підприємства.
The bachelor's qualification work consists of two sections. The object of research is the activities of the Verona enterprise.
The work examines existing approaches to managing the development of the restaurant business enterprise. The methods for evaluating the effectiveness of management of the development of the restaurant business enterprise are considered.
A general characterization of the enterprise "Verona" is carried out. The potential of the enterprise "Verona" is evaluated.
The competitive environment of the enterprise "Verona" is analyzed. Also, management measures for the development of the researched enterprise have been developed.