DSpace Repository

Підвищення ефективності менеджменту на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю Брістоль)

Show simple item record

dc.contributor.author Головчук, М.О.
dc.date.accessioned 2023-07-27T08:08:50Z
dc.date.available 2023-07-27T08:08:50Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Головчук М.О. Пiдвищення ефективностi менеджменту на пiдприємствах готельного господарства (на прикладi готелю Брiстоль) : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Марiя Олександрiвна Головчук ; наук. кер. Сергiй Георгiйович Нездоймiнов. - ОНЕУ, 2023. - 65 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023GolovchukM.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. У роботі розглядаються науково-теоретичні та практичні підходи щодо підвищення ефективності менеджменту на підприємствах готельного господарства. Кваліфікаційна робота висвітлює питання організаційної структур управління, світовий досвід удосконалення роботи готелів на прикладі функціонування світових готельних мереж. Надано загальну характеристику готелю ―Брістоль‖, проаналізовано господарська діяльність та організаційна структура управління, проведено оцінювання конкурентоспроможності готелю «Брістоль». В роботі запропоновано шляхи підвищення ефективності менеджменту в готелі а також запропоновано заходи підвищення ефективності менеджменту на засадах сучасних цифрових технологій обслуговування споживачів готельних послуг. en_US
dc.description.abstract The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of used sources. The paper examines scientific-theoretical and practical approaches to improving management efficiency at hotel enterprises. The qualification work highlights the issue of organizational management structures, the world experience of improving the operation of hotels on the example of the functioning of global hotel chains. The general characteristics of Hotel "Bristol" are provided, the business activity and organizational management structure are analyzed, and the competitiveness of Hotel "Bristol" is evaluated. The paper proposes ways to increase the efficiency of management in the hotel, as well as measures to increase the efficiency of management on the basis of modern digital technologies for serving consumers of hotel services.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject заклади розміщення en_US
dc.subject готель en_US
dc.subject менеджмент en_US
dc.subject система управління en_US
dc.subject готельні послуги en_US
dc.subject персонал en_US
dc.subject сфера обслуговування en_US
dc.subject accommodation facilities en_US
dc.subject hotel en_US
dc.subject management en_US
dc.subject management system en_US
dc.subject hotel services en_US
dc.subject staff en_US
dc.subject service en_US
dc.title Підвищення ефективності менеджменту на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю Брістоль) en_US
dc.title.alternative Increasing the efficiency of management at hotel enterprises (on the example of the Bristol Hotel) en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account