DSpace Repository

Шляхи підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Avenue 25»)

Show simple item record

dc.contributor.author Іванова, Я.С.
dc.date.accessioned 2023-07-28T07:16:16Z
dc.date.available 2023-07-28T07:16:16Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Іванова Я.С. Шляхи пiдвищення якостi обслуговування на пiдприємствi ресторанного господарства (на прикладi ресторану "Avenue 25") : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Яна Сергiївна Iванова ; наук. кер. Наталя Валерiївна Нєчева. - ОНЕУ, 2023. - 79 c. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023IvanovaY.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract використаних джерел та додатків. Об’єкт дослідження – забезпечення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства. Предметом дослідження є шляхи підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства «Avenue 25». Метою роботи є дослідження теоретичних та практичних засад підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства «Avenue 25». У роботі проаналізовано загальні поняття, критерії та шляхи підвищення якості обслуговування в ресторанному господарстві. Аналізується якість обслуговування в закладі «Avenue 25». Оцінюється ефективність запропонованих заходів щодо підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства «Avenue 25». За результатами дослідження обґрунтована економічна ефективність розроблених заходів. en_US
dc.description.abstract The qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The research object is ensuring the quality of service in the restaurant industry enterprise. The subject of the research is the ways to improve the quality of service in the «Avenue 25» restaurant. The aim is to research the theoretical and practical foundations for improving the quality of service in the «Avenue 25» restaurant, in the field of restaurant management. In this work the general concepts, criteria, and approaches to improving the quality of service in the restaurant industry. The quality of service at «Avenue 25» establishment is examined. The effectiveness of the proposed for improving the quality of service at the «Avenue 25» restaurant is evaluated.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject підприємство ресторанного господарства en_US
dc.subject якість обслуговування en_US
dc.subject шляхи покращення обслуговування en_US
dc.subject оцінка якості обслуговування en_US
dc.subject клієнтозорієнтованість en_US
dc.subject restaurant industry enterprise en_US
dc.subject service quality en_US
dc.subject ways to improve service en_US
dc.subject evaluation of servicequality en_US
dc.title Шляхи підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Avenue 25») en_US
dc.title.alternative Ways to improve quality in the restaurant industry (on the example of «Avenue 25» restaurant) en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account