використаних джерел та додатків. Об’єкт дослідження – забезпечення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства. Предметом дослідження є шляхи підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства «Avenue 25». Метою роботи є дослідження теоретичних та практичних засад підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства «Avenue 25». У роботі проаналізовано загальні поняття, критерії та шляхи підвищення якості обслуговування в ресторанному господарстві. Аналізується якість обслуговування в закладі «Avenue 25». Оцінюється ефективність запропонованих заходів щодо підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства «Avenue 25». За результатами дослідження обґрунтована економічна ефективність розроблених заходів.
The qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The research object is ensuring the quality of service in the restaurant industry enterprise. The subject of the research is the ways to improve the quality of service in the «Avenue 25» restaurant. The aim is to research the theoretical and practical foundations for improving the quality of service in the «Avenue 25» restaurant, in the field of restaurant management. In this work the general concepts, criteria, and approaches to improving the quality of service in the restaurant industry. The quality of service at «Avenue 25» establishment is examined. The effectiveness of the proposed for improving the quality of service at the «Avenue 25» restaurant is evaluated.