dc.contributor.author |
Коломієць, Д.В. |
|
dc.date.accessioned |
2023-07-28T07:50:22Z |
|
dc.date.available |
2023-07-28T07:50:22Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Коломієць Д.В. Шляхи удосконалення господарської дiяльностi пiдприємств ресторанного господарства : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Дарина Вiкторiвна Коломiєць ; наук. кер. Володимир Якович Павлоцький. - ОНЕУ, 2023. - 70 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://local.lib/diploma/2023Kolomiec.pdf |
|
dc.description |
⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
en_US |
dc.description.abstract |
У роботі розглядаються теоретичні аспекти підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного господарства. Висвітлено сутність та особливості ведення бізнесу в ресторанній індустрії. Проаналізовано склад об’єктів та ресурсів організації діяльності на території України. Надано загальну характеристику ресторану «Обрій» (м. Сміла). Проаналізовано фінансову-господарську діяльність ТОВ «Ресторан «Обрій»» за 2020-2022 роки.
Запропоновано інвестиційний проект із будівництва літнього майданчика ресторану. Обґрунтовано економічна доцільність впровадження інвестиційного проекту для ресторану. |
en_US |
dc.description.abstract |
The paper theoretical aspects of improving the efficiency of the government activity of the restaurant government. The essence and peculiarities of running a business in the restaurant industry are highlighted. The warehouse of objects and resources in the organization of activity on the territory of Ukraine was analyzed. Nadano a general description of the restaurant «Obriy» (town of Smila). The financial and government activity of «Restaurant "Obriy»» LLC for 2020-2022 was analyzed.
An investment project from the life of a summer Maidan was approved for a restaurant. The cost-effectiveness of the investment project for the restaurant was primed. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
en_US |
dc.subject |
економічна ефективність ресторанних підприємств |
en_US |
dc.subject |
рентабельність |
en_US |
dc.subject |
інвестиційне проектування |
en_US |
dc.subject |
NPV-аналіз ефективності проекту |
en_US |
dc.subject |
restaurant business |
en_US |
dc.subject |
economic efficiency of restaurant businesses |
en_US |
dc.subject |
profitability |
en_US |
dc.subject |
investment design |
en_US |
dc.subject |
NPV-analysis of project efficiency |
en_US |
dc.title |
Шляхи удосконалення господарської діяльності підприємств ресторанного господарства |
en_US |
dc.title.alternative |
Ways of improving the economic activity of restaurant enterprises |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |