Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Коломієць, Д.В. | |
dc.date.accessioned | 2023-07-28T07:50:22Z | |
dc.date.available | 2023-07-28T07:50:22Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Коломієць Д.В. Шляхи удосконалення господарської дiяльностi пiдприємств ресторанного господарства : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Дарина Вiкторiвна Коломiєць ; наук. кер. Володимир Якович Павлоцький. - ОНЕУ, 2023. - 70 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2023Kolomiec.pdf | |
dc.description | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного господарства. Висвітлено сутність та особливості ведення бізнесу в ресторанній індустрії. Проаналізовано склад об’єктів та ресурсів організації діяльності на території України. Надано загальну характеристику ресторану «Обрій» (м. Сміла). Проаналізовано фінансову-господарську діяльність ТОВ «Ресторан «Обрій»» за 2020-2022 роки. Запропоновано інвестиційний проект із будівництва літнього майданчика ресторану. Обґрунтовано економічна доцільність впровадження інвестиційного проекту для ресторану. | en_US |
dc.description.abstract | The paper theoretical aspects of improving the efficiency of the government activity of the restaurant government. The essence and peculiarities of running a business in the restaurant industry are highlighted. The warehouse of objects and resources in the organization of activity on the territory of Ukraine was analyzed. Nadano a general description of the restaurant «Obriy» (town of Smila). The financial and government activity of «Restaurant "Obriy»» LLC for 2020-2022 was analyzed. An investment project from the life of a summer Maidan was approved for a restaurant. The cost-effectiveness of the investment project for the restaurant was primed. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | економічна ефективність ресторанних підприємств | en_US |
dc.subject | рентабельність | en_US |
dc.subject | інвестиційне проектування | en_US |
dc.subject | NPV-аналіз ефективності проекту | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | economic efficiency of restaurant businesses | en_US |
dc.subject | profitability | en_US |
dc.subject | investment design | en_US |
dc.subject | NPV-analysis of project efficiency | en_US |
dc.title | Шляхи удосконалення господарської діяльності підприємств ресторанного господарства | en_US |
dc.title.alternative | Ways of improving the economic activity of restaurant enterprises | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |