00 DSpace/Manakin Repository

Шляхи удосконалення господарської діяльності підприємств ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Коломієць, Д.В.
dc.date.accessioned 2023-07-28T07:50:22Z
dc.date.available 2023-07-28T07:50:22Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Коломієць Д.В. Шляхи удосконалення господарської дiяльностi пiдприємств ресторанного господарства : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Дарина Вiкторiвна Коломiєць ; наук. кер. Володимир Якович Павлоцький. - ОНЕУ, 2023. - 70 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Kolomiec.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного господарства. Висвітлено сутність та особливості ведення бізнесу в ресторанній індустрії. Проаналізовано склад об’єктів та ресурсів організації діяльності на території України. Надано загальну характеристику ресторану «Обрій» (м. Сміла). Проаналізовано фінансову-господарську діяльність ТОВ «Ресторан «Обрій»» за 2020-2022 роки. Запропоновано інвестиційний проект із будівництва літнього майданчика ресторану. Обґрунтовано економічна доцільність впровадження інвестиційного проекту для ресторану. en_US
dc.description.abstract The paper theoretical aspects of improving the efficiency of the government activity of the restaurant government. The essence and peculiarities of running a business in the restaurant industry are highlighted. The warehouse of objects and resources in the organization of activity on the territory of Ukraine was analyzed. Nadano a general description of the restaurant «Obriy» (town of Smila). The financial and government activity of «Restaurant "Obriy»» LLC for 2020-2022 was analyzed. An investment project from the life of a summer Maidan was approved for a restaurant. The cost-effectiveness of the investment project for the restaurant was primed.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторанний бізнес en_US
dc.subject економічна ефективність ресторанних підприємств en_US
dc.subject рентабельність en_US
dc.subject інвестиційне проектування en_US
dc.subject NPV-аналіз ефективності проекту en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject economic efficiency of restaurant businesses en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject investment design en_US
dc.subject NPV-analysis of project efficiency en_US
dc.title Шляхи удосконалення господарської діяльності підприємств ресторанного господарства en_US
dc.title.alternative Ways of improving the economic activity of restaurant enterprises en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу