00 DSpace/Manakin Repository

Економічне обґрунтування проєкту з відкриття кав’ярні

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кравченко, В.М.
dc.date.accessioned 2023-08-02T07:03:14Z
dc.date.available 2023-08-02T07:03:14Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Кравченко, В.М. Економiчне обгрунтування проєкту вiдкриття кав'ярнi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Валерiя Миколаївна Кравченко ; наук. кер. Наталя В'ячеславiвна Захарченко. - ОНЕУ, 2023. - 69 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023KravchenkoV.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власного бізнесу в Україні в сфері послуг; розглянуто загальну концепцію відкриття кав’ярні, досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного бізнесу та визначені внутрішні конкурентні переваги новостворюваного бізнесу. Сформовано стартові та поточні витрати за проектом. Визначено доходи та прибуток від реалізації послуг, розраховано показники ефективності проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їхньої мінімізації. en_US
dc.description.abstract The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in Ukraine in the service sector; the general concept of opening a coffee shop is considered, the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this field is studied. The competitive environment in the field of restaurant business was analyzed and the internal competitive advantages of the newly created business were determined. Initial and current costs for the project have been formed. Revenues and profits from the implementation of services were determined, project performance indicators were calculated, possible risks of project implementation and ways of their minimization were characterized.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject послуги en_US
dc.subject кав’ярня en_US
dc.subject ресторанний бізнес en_US
dc.subject започаткування en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject services en_US
dc.subject coffee shop en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject initiation en_US
dc.subject project en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject risk en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту з відкриття кав’ярні en_US
dc.title.alternative Economic substantiation for the project of opening a coffee house en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу