Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кравченко, В.М. | |
dc.date.accessioned | 2023-08-02T07:03:14Z | |
dc.date.available | 2023-08-02T07:03:14Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Кравченко, В.М. Економiчне обгрунтування проєкту вiдкриття кав'ярнi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Валерiя Миколаївна Кравченко ; наук. кер. Наталя В'ячеславiвна Захарченко. - ОНЕУ, 2023. - 69 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2023KravchenkoV.pdf | |
dc.description | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власного бізнесу в Україні в сфері послуг; розглянуто загальну концепцію відкриття кав’ярні, досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного бізнесу та визначені внутрішні конкурентні переваги новостворюваного бізнесу. Сформовано стартові та поточні витрати за проектом. Визначено доходи та прибуток від реалізації послуг, розраховано показники ефективності проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їхньої мінімізації. | en_US |
dc.description.abstract | The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in Ukraine in the service sector; the general concept of opening a coffee shop is considered, the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this field is studied. The competitive environment in the field of restaurant business was analyzed and the internal competitive advantages of the newly created business were determined. Initial and current costs for the project have been formed. Revenues and profits from the implementation of services were determined, project performance indicators were calculated, possible risks of project implementation and ways of their minimization were characterized. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | послуги | en_US |
dc.subject | кав’ярня | en_US |
dc.subject | ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | започаткування | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | ризик | en_US |
dc.subject | services | en_US |
dc.subject | coffee shop | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | initiation | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | risk | en_US |
dc.title | Економічне обґрунтування проєкту з відкриття кав’ярні | en_US |
dc.title.alternative | Economic substantiation for the project of opening a coffee house | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |