00 DSpace/Manakin Repository

Економічне обґрунтування проєкту створення студії Food флористики

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Пономаренко, К.О.
dc.date.accessioned 2023-08-04T09:15:14Z
dc.date.available 2023-08-04T09:15:14Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Пономаренко К.О. Економiчне обгрунтування проєкту створення студiї Food флористики: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Крiстiна Олегiвна Пономаренко; наук. кер. Надiя Вячеславiвна Кiчук. - ОНЕУ, 2023. - 62 c. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Ponomarenko.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власного бізнесу в Україні створення студії food-флористики: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у створення студії food-флористики; обґрунтовані організаційно-правова форма та система оподаткування новоствореного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері food-флористики в м. Одеса та визначені внутрішні переваги створюваної студії food-флористики. Запропоновано проєкт створення студії food-флористики. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції студії. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації en_US
dc.description.abstract The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in Ukraine, creating a food-floristy studio: the business idea of starting one's own business is considered; regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in the creation of a food-floristy studio is being researched; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are substantiated. The competitive environment in the field of food floristry in Odessa was analyzed and the internal advantages of the newly created food floristry studio were determined. The project of creating a food-floristy studio is proposed. The starting capital for the implementation of the project was formed, the current costs were calculated and the profit from the sale of the studio's products was forecast. An economic justification of the feasibility of project implementation was carried out, the possible risks of project implementation and ways to minimize them were characterized.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject food-флористика en_US
dc.subject квіти en_US
dc.subject букети en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject прибутковість en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject доцільність en_US
dc.subject ризик en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту створення студії Food флористики en_US
dc.title.alternative Economic substantiation for the project of creating a Food floristry studio en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу