00 DSpace/Manakin Repository

Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану італійської кухні

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Текнеджян, А.Р.
dc.date.accessioned 2023-08-04T11:14:32Z
dc.date.available 2023-08-04T11:14:32Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Текнеджян А.Р. Економiчне обгрунтування проєкту створення ресторану iталiйської кухнi: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Ангелiна Размiкiвна Текнеджян ; наук. кер. Анастасiя Андрiївна Фiалковська . - ОНЕУ , 2023. - 83 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Tekndzhan.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядається можливість започаткування власного бізнесу в Україні в сфері ресторанної справи, а саме: створення ресторану італійської кухні. Розглянуто загальну концепцію бізнесу, проаналізовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності в ресторанному гоcподарстві. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанної справи та визначені внутрішні і зовнішні конкурентні переваги створюваного бізнесу. Запропоновано проект створення ресторану італійської кухні. Сформовано стартові та поточні витрати на реалізацію проекту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції. В роботі представлено економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проекту та заходи щодо їх мінімізації en_US
dc.description.abstract The work deals with the theoretical aspects of starting a business in Ukraine in the sphere of restaurant business: the business idea of creating an Italian restaurant is considered; the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this area is explored. Author analysis the competitive environment in the field of restaurant business and determines the internal and external competitive advantages of the created business. Author offers the project of creating an Italian restaurant. The initial capital for the project is formed, current expenses are calculated and the profit from the sale of cast and flexible marble is predicted. The feasibility of the project implementation is feasible, the possible risks of the project implementation and the ways of minimizing them are described.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject послуги en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject ціна послуг en_US
dc.subject вимоги en_US
dc.subject проект en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject services en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.subject the price of services en_US
dc.subject requirements en_US
dc.subject design en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject risk en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану італійської кухні en_US
dc.title.alternative Economic substantiation for the project of creating an Italian restaurant en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу