DSpace Repository

Економічне обґрунтування проєкту створення мережі фуд-траків

Show simple item record

dc.contributor.author Буховська, Д.О.
dc.date.accessioned 2023-08-07T07:50:47Z
dc.date.available 2023-08-07T07:50:47Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Буховська Д.О. Економiчне обiгрунтування проєкту створення мережi фуд-тракiв: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Дарина Олександрiвна Буховська; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко. - ОНЕУ, 2023. - 73 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Buhovska.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власного бізнесу в Україні в сфері рестораного господарства; розглянуто загальну концепцію відкриття мережі фуд-траків, досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері швидкого харчування та визначені внутрішні конкурентні переваги новостворюваного бізнесу. Сформовано стартові та поточні витрати за проєктом. Визначено доходи та прибуток від реалізації послуг, розраховано показники ефективності проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їхньої мінімізації en_US
dc.description.abstract The work deals with the theoretical principles of starting one's own business in Ukraine in the field of restaurant business; the general concept of opening a food truck chain is considered, the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this field is studied. The competitive environment in the fast food industry was analyzed and the internal competitive advantages of the newly created business were determined. Initial and current costs for the project have been formed. Revenues and profits from the implementation of services were determined, project performance indicators were calculated, possible risks of project implementation and ways of their minimization were characterized.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject фуд-трак en_US
dc.subject ресторане господарство en_US
dc.subject швидке харчування en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject food truck en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject fast food en_US
dc.subject project en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject risk. en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту створення мережі фуд-траків en_US
dc.title.alternative Economic substantiation for the project of creating a food trucks network en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account