Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Буховська, Д.О. | |
dc.date.accessioned | 2023-08-07T07:50:47Z | |
dc.date.available | 2023-08-07T07:50:47Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Буховська Д.О. Економiчне обiгрунтування проєкту створення мережi фуд-тракiв: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Дарина Олександрiвна Буховська; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко. - ОНЕУ, 2023. - 73 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2023Buhovska.pdf | |
dc.description | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власного бізнесу в Україні в сфері рестораного господарства; розглянуто загальну концепцію відкриття мережі фуд-траків, досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері швидкого харчування та визначені внутрішні конкурентні переваги новостворюваного бізнесу. Сформовано стартові та поточні витрати за проєктом. Визначено доходи та прибуток від реалізації послуг, розраховано показники ефективності проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їхньої мінімізації | en_US |
dc.description.abstract | The work deals with the theoretical principles of starting one's own business in Ukraine in the field of restaurant business; the general concept of opening a food truck chain is considered, the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this field is studied. The competitive environment in the fast food industry was analyzed and the internal competitive advantages of the newly created business were determined. Initial and current costs for the project have been formed. Revenues and profits from the implementation of services were determined, project performance indicators were calculated, possible risks of project implementation and ways of their minimization were characterized. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | фуд-трак | en_US |
dc.subject | ресторане господарство | en_US |
dc.subject | швидке харчування | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | ризик | en_US |
dc.subject | food truck | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | fast food | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | risk. | en_US |
dc.title | Економічне обґрунтування проєкту створення мережі фуд-траків | en_US |
dc.title.alternative | Economic substantiation for the project of creating a food trucks network | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |