00 DSpace/Manakin Repository

Економічне обґрунтування проєкту створення сироварні

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зиріна, Н.М.
dc.date.accessioned 2023-08-07T08:06:38Z
dc.date.available 2023-08-07T08:06:38Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Зиріна Н. М. Економiчне обгрунтування проєкту створення сироварнi: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Наталiя Михайлiвна Зирiна; наук. кер. Наталiя Василiвна Доброва. - ОНЕУ, 2023. - 70 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Zyrina.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері сиро варіння: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері сиро варіння; обґрунтовані організаційно-правова форма и система оподаткування новоствореного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері сиро варіння в м. Одеса та визначені внутрішні переваги створюваної сироварні. Запропоновано проєкт створення сироварні. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції сироварні. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації. en_US
dc.description.abstract The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in the field of raw brewing: the business idea of starting one's own business is considered; the regulatory and legal regulation of business activity in Ukraine in the field of raw brewing is investigated; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are substantiated. The competitive environment in the field of cheese making in Odesa was analyzed and the internal advantages of the created cheese factory were determined. The project of creating a cheese factory is proposed. The starting capital for the implementation of the project was formed, the current costs were calculated and the profit from the sale of the products of the cheese factory was forecast. An economic justification of the feasibility of project implementation was carried out, the possible risks of project implementation and ways to minimize them were characterized.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject сироварня en_US
dc.subject бізнес-ідея en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject прибутковість en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject доцільність en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject cheese factory en_US
dc.subject business idea en_US
dc.subject project en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject feasibility en_US
dc.subject risk en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту створення сироварні en_US
dc.title.alternative Economic substantiation for the project of creating a cheese factory en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу