DSpace Repository

Економічне обґрунтування проєкту створення кафе піцерія

Show simple item record

dc.contributor.author Кутузов, О.В.
dc.date.accessioned 2023-08-07T08:12:02Z
dc.date.available 2023-08-07T08:12:02Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Кутузов О.В. Економiчне обгрунтування проєкту створення кафе пiцерiя: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Олександр Володимирович Кутузов; наук. кер. Володимир Анатолiйович Карпов. - ОНЕУ, 2023. - 67 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Kutuzov.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері громадського харчування: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку піцерій та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного бізнесу. Запропоновано проєкт створення піцерії. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації продуктів проєкту. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації. en_US
dc.description.abstract The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in Ukraine in the field of public catering: the business idea of starting one's own business is considered; regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this field is being studied. The competitive environment in the pizzeria market was analyzed and the internal competitive advantages of the business being created were determined. The project of creating a pizzeria is proposed. The starting capital for the implementation of the project was formed, the current costs were calculated and the profit from the sale of the project's products was predicted. An economic justification of the feasibility of project implementation was carried out, the possible risks of project implementation and ways to minimize them were characterized.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject піцерія en_US
dc.subject реклама en_US
dc.subject суспільне харчування en_US
dc.subject аналіз en_US
dc.subject витрати en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject pizzeria en_US
dc.subject advertising en_US
dc.subject public catering en_US
dc.subject analysis en_US
dc.subject costs en_US
dc.subject risk en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту створення кафе піцерія en_US
dc.title.alternative «Economic substantiation for the project of creating a pizzeria en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account