00 DSpace/Manakin Repository

Економічне обґрунтування проекту створення ресторану

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лозова, В.О.
dc.date.accessioned 2023-08-07T08:17:50Z
dc.date.available 2023-08-07T08:17:50Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Лозова, В.О. Економiчне обргунтування проєкту створення ресторану: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Веронiка Олександрiвна Лозова ; наук. кер. Надiя Вячеславiвна Кiчук. - ОНЕУ, 2023. - 72 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Lozova.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері ресторанного бізнесу: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного бізнесу та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного бізнесу. Запропоновано проект створення ресторану. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації послуг. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проекту та шляхи їх мінімізації. en_US
dc.description.abstract The work deals with the theoretical aspects of starting a business in Ukraine in the field of restaurant business: the business idea of starting a business is considered; the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this area is studied. The competitive environment in the restaurant business is analysed and the internal competitive advantages of the created business are determined. A project for creating a restaurant is proposed. The start-up capital for the project implementation is formed, current expenses are calculated and the profit from the sale of services is forecasted. An economic justification of the feasibility of the project has been carried out, possible risks of the project and ways to minimise them have been characterised.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject бізнес-проект en_US
dc.subject економіка en_US
dc.subject конкурентні переваги en_US
dc.subject прибутковість en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject ризики en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.subject business project en_US
dc.subject risk en_US
dc.subject economy en_US
dc.subject competitive advantages en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject risks en_US
dc.title Економічне обґрунтування проекту створення ресторану en_US
dc.title.alternative Economic substantiation of the project of creating a restaurant en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу