00 DSpace/Manakin Repository

Економiчне обгрунтування проєкту створення кафе-кондитерської

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Тульчий, О.С.
dc.date.accessioned 2023-08-07T11:14:59Z
dc.date.available 2023-08-07T11:14:59Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Тульчий О.С. Економiчне обгрунтування проєкту створення кафе-кондитерської: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Ольга Сергiївна Тульчи; наук. кер. Наталiя Анатолiївна Клєвцєви. - ОНЕ, 2023. - 74 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Tulchiy.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Випускна кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес обґрунтування доцільності відкриття кафе-кондитерської у м. Одесі. У роботі досліджується можливість започаткування власного бізнесу в Одесі в сфері ресторанного господарства: розглянуто загальну концепцію бізнесу, проаналізовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності. Пропонується проєкт створення кафе-кондитерської. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати на функціонування кафе та спрогнозований прибуток від реалізації послуг цього закладу. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, розглянуті можливі ризики та шляхи їх мінімізації. en_US
dc.description.abstract The graduation thesis consists of three sections. The object of the study is the process of justifying the feasibility of opening a pastry shop in Odessa. The paper examines the possibility of starting one's own business in Odessa in the field of restaurant business: the general concept of business is considered, the conditions of organization and implementation of entrepreneurial activity are analyzed. The project of creating a pastry shop is proposed. The starting capital for the implementation of the project was formed, the current costs of the cafe's operation and the projected profit from the implementation of the services of this institution were calculated. Economic substantiation of the feasibility of project implementation was carried out, possible risks and ways of their minimization were considered
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject бізнес-ідея en_US
dc.subject кафе-кондитерська en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject прибутковість en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject business idea en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject project en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject risk en_US
dc.title Економiчне обгрунтування проєкту створення кафе-кондитерської en_US
dc.title.alternative Economic substantiation for the project of creating a café-confectionery en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу