DSpace Repository

Продуктивність праці на підприємстві та шляхи її підвищення на прикладі ПрАТ «Одеський коньячний завод».

Show simple item record

dc.contributor.author Кузьмін, І.О.
dc.date.accessioned 2023-08-14T09:04:13Z
dc.date.available 2023-08-14T09:04:13Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Кузьмін І.О. Продуктивнiсть працi на пiдприємствi та шляхи її пiдвищення на прикладi ПрАТ "Одеський коньячний завод": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiя пiдприємницької дiяльностi" / Iгор Олександрович Кузьмiн; наук. кер. Вiкторiя Олександрiвна Лiтвiнова. - ОНЕУ, 2023. - 82 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Kuzmin.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти сутності та показників продуктивності праці, розглянуто фактори, які впливають на рівень досліджуваного показника, проаналізовано підходи та методи визначення резервів підвищення ПП. Проаналізовано техніко-економічні показники діяльності підприємства, рівень показника продуктивності праці, виробітку, визначені резерви їх підвищення та недоліки розрахунку на підприємстві. Запропоновано деталізувати облік ефективного робочого часу шляхом встановлення біометричних систем допуску до виробничих ділянок та впровадження методології бережливого виробництва з метою переходу до процесного підходу управління. Заходи передбачають підвищення рівня продуктивності праці на 1,01% та 1,57% відповідно. en_US
dc.description.abstract The work deals with the theoretical aspects of the essence and indicators of labor productivity, considers the factors that affect the level of the studied indicator, analyzes the approaches and methods of determining the reserves for increasing the labor productivity. Author analysis he technical and economic indicators of the enterprise's activity, the level of the labor productivity indicator, production, the reserves of their increase and the shortcomings of the calculation at the enterprise. It is proposed to detail the accounting of effective working time by establishing biometric systems for access to production sites and implementing the methodology of lean production with the aim of transitioning to a process management approach. The measures provide for an increase in labor productivity by 1.01% and 1.57%, respectively.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject продуктивність праці en_US
dc.subject виробіток en_US
dc.subject трудомісткість en_US
dc.subject персонал en_US
dc.subject резерви en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject labor productivity en_US
dc.subject output en_US
dc.subject labor intensity en_US
dc.subject personnel en_US
dc.subject reserves en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.title Продуктивність праці на підприємстві та шляхи її підвищення на прикладі ПрАТ «Одеський коньячний завод». en_US
dc.title.alternative Labor productivity at the enterprise and ways to increase it on the example of PJSC "Odesa Cognac Factory". en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account