Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Овчаренко, К.В. | |
dc.date.accessioned | 2023-08-14T10:39:02Z | |
dc.date.available | 2023-08-14T10:39:02Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Овчаренко К.В. Органiзацiйно-економiчна оптимiзацiя фондоозброєностi пiдприємства в ПП Фiрма "ГАРМАШ": Квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiя пiдприємницької дiяльностi" / Карiна Вiталiївна Овчаренко; наук. кер. Олександр Григорович Янковий. - ОНЕУ, 2023. - 80 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2023Ovcharenko.pdf | |
dc.description | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні засади фондоозброєності підприємства. Проаналізовано стан фондоозброєності в ПП Фірма «ГАРМАШ». Запропоновано шляхи доведення до оптимального рівня фондоозброєності ПП Фірма «ГАРМАШ» | en_US |
dc.description.abstract | The paper examines the theoretical foundations of the enterprise's financial resources. The state of financial resources in the PE Firm "GARMASH" was analyzed. Ways of bringing the capital adequacy of the PE Firm "GARMASH" to the optimal level are proposed. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | фондоозброєність | en_US |
dc.subject | оптимізація | en_US |
dc.subject | співвідношення продуктивності праці та фондоозброєності | en_US |
dc.subject | capital adequacy | en_US |
dc.subject | optimization | en_US |
dc.subject | ratio of labor productivity and capital adequacy | en_US |
dc.title | Організаційно-економічна оптимізація фондоозброєності підприємства в ПП Фірма «ГАРМАШ» | en_US |
dc.title.alternative | "Organizational and economic optimization of the capital resources of the enterprise in the PE Firm "GARMASH" | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |