00 DSpace/Manakin Repository

Резерви підвищення ефективності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Мілано»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мокан, Л.М.
dc.date.accessioned 2023-08-15T08:40:07Z
dc.date.available 2023-08-15T08:40:07Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Мокан Л.М. Резерви пiдвищення ефективностi операцiйної дiяльностi пiдприємств ресторанного господарства на прикладi кафе-бару "Мiлано": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiя пiдприємницької дiяльностi" / Любов Михайлiвна Мокан; наук. кер. Юрiй Артемович Єгупов. - ОНЕУ, 2023. - 79 с. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16476
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі досліджені теоретичні аспекти пошуку резервів підвищення ефективності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства. Проаналізовано поняття економічної ефективності та система показників її оцінки. Сформульовані напрямки та шляхи підвищення економічної ефективності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства. Дана загальна характеристика кафе-бару «Мілано», проаналізовано динаміка ефективності використання персоналу, показників матеріаловіддачі, загальної витратоємності послуг, рентабельності продукції та продажів закладу за 2019-2021 роки. Обґрунтовані напрямки та шляхи підвищення ефективності операційної діяльності кафе-бару «Мілано». Представлені розрахунки економічної ефективності впровадження запропонованих заходів. en_US
dc.description.abstract The theoretical aspects of finding reserves for increasing the operational efficiency of restaurant enterprises are investigated in the work. The concept of economic efficiency and the system of indicators for its evaluation are analyzed. Formulated directions and ways of increasing the economic efficiency of the operational activity of restaurant enterprises. The general characteristics of the cafe-bar «Milano» are given, the dynamics of the efficiency of the use of personnel, indicators of material return, the total cost of services, the profitability of products and sales of the institution for the years 2019-2021 are analyzed. Reasonable directions and ways to increase the operational efficiency of the cafe-bar «Milano». Calculations of the economic efficiency of the implementation of the proposed measures are presented.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject економічна ефективність en_US
dc.subject продуктивність праці en_US
dc.subject матеріаловіддача en_US
dc.subject витратоємність послуг en_US
dc.subject операційний прибуток en_US
dc.subject собівартість послуг en_US
dc.subject рентабельність послуг en_US
dc.subject рентабельність продажів en_US
dc.subject економічна ефективність заходів en_US
dc.subject термін окупності капітальних вкладень en_US
dc.subject economic efficiency en_US
dc.subject productivity en_US
dc.subject material return en_US
dc.subject cost-effectiveness of services en_US
dc.subject operating profit en_US
dc.subject cost of services en_US
dc.subject profitability of services en_US
dc.subject profitability of sales en_US
dc.subject economic efficiency of measures en_US
dc.subject payback period of capital investments en_US
dc.title Резерви підвищення ефективності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Мілано») en_US
dc.title.alternative Reserves for improving the operational efficiency of restaurant enterprises (on the example of the cafe-bar «Milano») en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу