dc.contributor.author |
Космін, В.Ю. |
|
dc.date.accessioned |
2023-08-15T11:22:55Z |
|
dc.date.available |
2023-08-15T11:22:55Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Космін В.Ю. Шляхи пiдвищення обсягу прибутку пiдприємства (на прикладi ТОВ "Сiльпо-фуд"): квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiї пiдприємницької дiяльностi" / Валерiй Юрiйович Космiн; наук. кер. Валентина Григорiвна Семенова. - ОНЕУ, 2023. - 63 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://local.lib/diploma/2023Kosmin.pdf |
|
dc.description |
⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
en_US |
dc.description.abstract |
У роботі розглядаються теоретичні аспекти до визначення сутності поняття «прибуток», проведена класифікація видів прибутку та описана методика їх розрахунку, на теоретичному рівні з’ясовані фактори та резерви підвищення прибутку підприємства.
Дана загальна характеристика господарської діяльності ТОВ «Сільпо-фуд», здійснено аналіз основних показників діяльності ТОВ «Сільпо-фуд», проаналізовані показники прибутку ТОВ «Сільпо-фуд» в динаміці останніх років.
Запропоновано та обґрунтовано заходи, спрямовані на підвищення обсягу прибутку ТОВ «Сільпо-фуд». |
en_US |
dc.description.abstract |
The work deals with the theoretical aspects Qualification work consists of three sections. The object of the study is "Silpo-food" LLC.
The paper considers theoretical approaches to defining the essence of the concept of "profit", classifies the types of profits and describes the method of their calculation, at the theoretical level clarifies the factors and reserves to increase profits.
The general characteristic of economic activity of "Silpo-food" LLC is given, the analysis of the basic indicators of activity of "Silpo-food" LLC is carried out, indicators of profit of "Silpo-food" LLC in dynamics of last years are analyzed.
Developed and justified measures aimed at increasing the profits of "Silpo-food" LLC. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
прибуток |
en_US |
dc.subject |
види прибутку |
en_US |
dc.subject |
валовий прибуток |
en_US |
dc.subject |
чистий прибуток |
en_US |
dc.subject |
фактори |
en_US |
dc.subject |
шляхи підвищення прибутковості |
en_US |
dc.subject |
profit |
en_US |
dc.subject |
types of profit |
en_US |
dc.subject |
gross profit |
en_US |
dc.subject |
net profit |
en_US |
dc.subject |
factors |
en_US |
dc.subject |
ways of increasing profitability |
en_US |
dc.title |
Шляхи підвищення обсягу прибутку підприємства (на прикладі ТОВ «Сільпо-фуд») |
en_US |
dc.title.alternative |
Ways to increase the company's profit (on the example of "Silpo-food" LLC) |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |