dc.contributor.author |
Погореловська, М.М. |
|
dc.date.accessioned |
2023-09-14T06:44:53Z |
|
dc.date.available |
2023-09-14T06:44:53Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Погореловська М.М. Шляхи пiдвищення ефективностi функцiонування ресторанiв (на прикладi ресторану "СВС"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 242 "Туризм" за освiтньо-професiйною програмою "Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / М.М. Погореловська; наук. кер. Наталя Степанiвна Мартинова. - ОНЕУ, 2023. - 81 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://local.lib/diploma/2023Pogorelovska.pdf |
|
dc.description |
⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
en_US |
dc.description.abstract |
В кваліфікаційній роботі обґрунтовано теоретичні засади визначення шляхів підвищення ефективності функціонування ресторанів як основних підприємств ресторанного господарства. Здійснено оцінку ефективності функціонування ресторану «СВС», зокрема, проведено аналіз ефективності господарської діяльності фінансових результатів діяльності закладу ресторанного господарства.
Визначено перспективи розвитку ресторанного господарства України в умовах воєнного стану. Обґрунтовано пропозиції щодо підвищення ефективності функціонування ресторану «СВС» в кризових умовах на сучасному ринку ресторанних послуг. Визначено економічну доцільність запропонованих заходів. |
en_US |
dc.description.abstract |
Diploma thesis deals the theoretical principles of determining ways to increase the efficiency of the functioning of restaurants as the main enterprises of the restaurant industry. An assessment of the effectiveness of the operation of the "SVS" restaurant was carried out, in particular, an analysis of the efficiency of economic activity and the financial results of the restaurant business was carried out.
The prospects for the development of the restaurant industry of Ukraine in the conditions of martial law have been determined. Proposals to increase the efficiency of the operation of the "SVS" restaurant in crisis conditions on the modern market of restaurant services are substantiated. The economic feasibility of the proposed measures was determined. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
ресторан |
en_US |
dc.subject |
ефективність функціонування ресторану |
en_US |
dc.subject |
оптимізація діяльності ресторану |
en_US |
dc.subject |
конкуренція |
en_US |
dc.subject |
restaurant |
en_US |
dc.subject |
efficiency of restaurant operation |
en_US |
dc.subject |
optimization of restaurant activity |
en_US |
dc.subject |
competition |
en_US |
dc.title |
Шляхи підвищення ефективності функціонування ресторанів (на прикладі ресторану «СВС») |
en_US |
dc.title.alternative |
Ways of improvement the efficiency of restaurants (on the example of the restaurant "SVS") |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |