00 DSpace/Manakin Repository

Шляхи підвищення ефективності функціонування ресторанів (на прикладі ресторану «СВС»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Погореловська, М.М.
dc.date.accessioned 2023-09-14T06:44:53Z
dc.date.available 2023-09-14T06:44:53Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Погореловська М.М. Шляхи пiдвищення ефективностi функцiонування ресторанiв (на прикладi ресторану "СВС"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 242 "Туризм" за освiтньо-професiйною програмою "Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / М.М. Погореловська; наук. кер. Наталя Степанiвна Мартинова. - ОНЕУ, 2023. - 81 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Pogorelovska.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract В кваліфікаційній роботі обґрунтовано теоретичні засади визначення шляхів підвищення ефективності функціонування ресторанів як основних підприємств ресторанного господарства. Здійснено оцінку ефективності функціонування ресторану «СВС», зокрема, проведено аналіз ефективності господарської діяльності фінансових результатів діяльності закладу ресторанного господарства. Визначено перспективи розвитку ресторанного господарства України в умовах воєнного стану. Обґрунтовано пропозиції щодо підвищення ефективності функціонування ресторану «СВС» в кризових умовах на сучасному ринку ресторанних послуг. Визначено економічну доцільність запропонованих заходів. en_US
dc.description.abstract Diploma thesis deals the theoretical principles of determining ways to increase the efficiency of the functioning of restaurants as the main enterprises of the restaurant industry. An assessment of the effectiveness of the operation of the "SVS" restaurant was carried out, in particular, an analysis of the efficiency of economic activity and the financial results of the restaurant business was carried out. The prospects for the development of the restaurant industry of Ukraine in the conditions of martial law have been determined. Proposals to increase the efficiency of the operation of the "SVS" restaurant in crisis conditions on the modern market of restaurant services are substantiated. The economic feasibility of the proposed measures was determined.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject ефективність функціонування ресторану en_US
dc.subject оптимізація діяльності ресторану en_US
dc.subject конкуренція en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.subject efficiency of restaurant operation en_US
dc.subject optimization of restaurant activity en_US
dc.subject competition en_US
dc.title Шляхи підвищення ефективності функціонування ресторанів (на прикладі ресторану «СВС») en_US
dc.title.alternative Ways of improvement the efficiency of restaurants (on the example of the restaurant "SVS") en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу