DSpace Repository

Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Гарячі перці»)

Show simple item record

dc.contributor.author Ланьо, В.П.
dc.date.accessioned 2023-09-15T08:27:31Z
dc.date.available 2023-09-15T08:27:31Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Ланьо, В.П. Шляхи пiдвищення якостi послуг на пiдприємствi ресторанного господарства (на прикладi ресторану Гарячi перцi): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Валерiя Павлiвна Ланьо; наук. кер. Iрина Миколаївна Єгупова. - ОНЕУ, 2023. - 69 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Lane.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретико-методичні основи якості продукції та послуг, що надаються підприємствами ресторанного господарства, визначені сутність, основні методи оцінювання якості послуг харчування та шляхи її підвищення. Проаналізовані основні показники виробничої діяльності ресторану «Гарячі перці» і його фінансово-економічного стану. Представлені результати комплексного аналізу якості продукції та обслуговування у закладі «Гарячі перці», що розташований в м. Одесі, виявлені резерви їх підвищення. За результатами аналізу запропонований комплекс заходів щодо підвищення якості послуг, що надаються в ресторані «Гарячі перці», зокрема удосконалення діючих у закладі стандартів, посилення контролю за роботою обладнання та постачанням і зберіганням продуктів, підвищення кваліфікації персоналу шляхом організації навчання для виробничого та обслуговуючого персоналу. en_US
dc.description.abstract The work examines the theoretical and methodological foundations of the quality of products and services provided by restaurant enterprises, defines the essence, the main methods of assessing the quality of food services and ways of improving it. The main indicators of the production activity of the restaurant "Hot Peppers" and its financial and economic condition were analyzed. The results of a comprehensive analysis of the quality of products and service at the "Hot Peppers" facility, located in Odesa, are presented, and reserves for their improvement are revealed. Based on the results of the analysis, a set of measures was proposed to improve the quality of services provided in the "Hot Peppers" restaurant, in particular, improving the standards in place at the establishment, strengthening control over the operation of equipment and supply and storage of products, improving the qualifications of personnel by organizing training for production and service personnel.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject оцінка якості en_US
dc.subject показники en_US
dc.subject бракераж en_US
dc.subject продукція en_US
dc.subject послуга en_US
dc.subject організація обслуговування en_US
dc.subject стандарти обслуговування en_US
dc.subject рівень якості обслуговування en_US
dc.subject навчання en_US
dc.subject quality en_US
dc.subject quality assessment en_US
dc.subject indicators en_US
dc.subject brokerage en_US
dc.subject products en_US
dc.subject service en_US
dc.subject service organization en_US
dc.subject service standards en_US
dc.subject level of service quality en_US
dc.subject training en_US
dc.title Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Гарячі перці») en_US
dc.title.alternative "Ways to improve the quality of services at the restaurant enterprise economy (on the example of the restaurant "Hot Peppers") en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account