Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел.
Об’єкт дослідження – процес планування і контролю системи управління якістю продукції ресторанного господарства.
У роботі визначено можливості поліпшення діяльності закладів ресторанного господарства за рахунок впровадження системи управління якістю продукції.
Проведено аналіз аспектів розробки, планування і контролю системи управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства, яка спрямована на підвищення обізнаності споживача, формування цільової аудиторії, задоволення потреб клієнтів, усунення недоліків в діяльності підприємства та на підвищення ефективності його діяльності на конкурентному ринку надання ресторанних послуг.
Qualification work consists of an introduction, three chapters, conclusions, a list of sources.
The object of research is the process of planning and control of the quality management system of restaurant products.
The work identifies the possibilities of improving the activities of restaurant establishments due to the introduction of a product quality management system.
An analysis of the aspects of the development, planning and control of the product quality management system in restaurant establishments, which is aimed at increasing consumer awareness, forming a target audience, meeting customer needs, eliminating shortcomings in the company’s activities and increasing the efficiency of its activities in the competitive market of restaurant services, was conducted