DSpace Repository

Молекулярна гастрономія як інноваційна технологія в закладах ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Вискребець, В.О.
dc.contributor.author Viskrebets, V.
dc.date.accessioned 2024-05-10T06:38:02Z
dc.date.available 2024-05-10T06:38:02Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Вискребець В. О. Молекулярна гастрономія як інноваційна технологія в закладах ресторанного господарства / В. О. Вискребець // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 38-41. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17580
dc.description Науковий керівник Бедрадіна Г. К. en_US
dc.description.abstract Ресторанний бізнес є одним з найприбутковіших у світі. За останні роки в багатьох країнах Західної Європи спостерігається збільшення витрат клієнтів на проведення дозвілля саме в закладах ресторанного бізнесу. На сьогоднішній день ресторани готові запропонувати своїм споживачам професійну організацію усіх можливих форм заходів: фуршет, банкет, coffee-break, презентація, дипломатичний прийом, барбекю тощо. Технічне оснащення сучасних ресторанів дозволяє максимально відповідати побажанням клієнтів en_US
dc.description.abstract The restaurant business is one of the most profitable in the world. In the future, in the rich countries of Western Europe, there is an increase in customer spending on investments in the restaurant business. Today, restaurants are ready to provide their guests with a professional organization of all possible forms of visits: buffet, banquet, coffee-break, presentation, diplomatic reception, barbecue, etc. The technical equipment of our current restaurants allows us to provide maximum satisfaction to our clients.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject молекулярна гастрономія en_US
dc.subject інноваційна технологія en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject molecular gastronomy en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.subject Innovative technology en_US
dc.title Молекулярна гастрономія як інноваційна технологія в закладах ресторанного господарства en_US
dc.title.alternative Molecular gastronomy as an innovative technology in the foundations of the restaurant kingdom en_US
dc.type Conference Abstract en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account