Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Вискребець, В.О. | |
dc.contributor.author | Viskrebets, V. | |
dc.date.accessioned | 2024-05-10T06:38:02Z | |
dc.date.available | 2024-05-10T06:38:02Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Вискребець В. О. Молекулярна гастрономія як інноваційна технологія в закладах ресторанного господарства / В. О. Вискребець // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 38-41. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17580 | |
dc.description | Науковий керівник Бедрадіна Г. К. | en_US |
dc.description.abstract | Ресторанний бізнес є одним з найприбутковіших у світі. За останні роки в багатьох країнах Західної Європи спостерігається збільшення витрат клієнтів на проведення дозвілля саме в закладах ресторанного бізнесу. На сьогоднішній день ресторани готові запропонувати своїм споживачам професійну організацію усіх можливих форм заходів: фуршет, банкет, coffee-break, презентація, дипломатичний прийом, барбекю тощо. Технічне оснащення сучасних ресторанів дозволяє максимально відповідати побажанням клієнтів | en_US |
dc.description.abstract | The restaurant business is one of the most profitable in the world. In the future, in the rich countries of Western Europe, there is an increase in customer spending on investments in the restaurant business. Today, restaurants are ready to provide their guests with a professional organization of all possible forms of visits: buffet, banquet, coffee-break, presentation, diplomatic reception, barbecue, etc. The technical equipment of our current restaurants allows us to provide maximum satisfaction to our clients. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | молекулярна гастрономія | en_US |
dc.subject | інноваційна технологія | en_US |
dc.subject | ресторан | en_US |
dc.subject | molecular gastronomy | en_US |
dc.subject | restaurant | en_US |
dc.subject | Innovative technology | en_US |
dc.title | Молекулярна гастрономія як інноваційна технологія в закладах ресторанного господарства | en_US |
dc.title.alternative | Molecular gastronomy as an innovative technology in the foundations of the restaurant kingdom | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |