Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Вікторова, А.П. | |
dc.contributor.author | Viktorova, A. | |
dc.date.accessioned | 2024-05-10T07:28:56Z | |
dc.date.available | 2024-05-10T07:28:56Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Вікторова А. П. Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві готельного господарства / А.П. Вікторова // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 41-44. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17581 | |
dc.description | Науковий керівник Нєчева Н. В. | en_US |
dc.description.abstract | Якість послуг, що надаються в готелі, в першу чергу залежить від питань якості. Без високоякісного обслуговування готель не зможе досягти своєї основної мети. Можна спостерігати історію різних готельних брендів і цілих готельних мереж: прибуток – це якість | en_US |
dc.description.abstract | The vigor of the servants that are served in the hotel must first be stored as food for the vitriol. Without high-quality maintenance, the hotel cannot reach its main goal. You can follow the history of various hotel brands and entire hotel brands: profit is value. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | якість послуг | en_US |
dc.subject | готель | en_US |
dc.subject | service quality | en_US |
dc.subject | Gothel | en_US |
dc.title | Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві готельного господарства | en_US |
dc.title.alternative | Ways of promotion to the ranks of servants in the enterprise of the state government | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |