DSpace Repository

Методи оцінки рівня обслуговування на підприємствах готельного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Демчук, М.В.
dc.contributor.author Demchuk, M.
dc.date.accessioned 2024-05-15T11:03:46Z
dc.date.available 2024-05-15T11:03:46Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Демчук М. В. Методи оцінки рівня обслуговування на підприємствах готельного господарства / М. В. Демчук // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 105-109. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17602
dc.description Науковий керівник Шикіна О. В. en_US
dc.description.abstract Питання оцінки якості обслуговування залишається актуальним не тільки в готельній галузі, а й сфері послуг загалом. У готельному бізнесі якість обслуговування відіграє вирішальну роль у залученні та задоволенні клієнтів. В сучасній практиці використовують різноманітні методи для оцінки якості обслуговування. На підприємствах готельного господарства застосовують такі методи: усне опитування, анкетування, експертний метод, SERVQUAL, SERVPERF та діаграма К. Ісікави en_US
dc.description.abstract The issue of assessing the quality of service remains relevant not only in the hotel industry, but also in the service sector in general. In the hotel business, service quality plays a crucial role in attracting and satisfying customers. In modern practice, various methods are used to assess the quality of service. The following methods are used at hotel enterprises: oral survey, questionnaire, expert method, SERVQUAL, SERVPERF and K. Ishikawa diagram
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject обслуговування en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject готельне господарство en_US
dc.subject service en_US
dc.subject quality en_US
dc.subject hotel management en_US
dc.title Методи оцінки рівня обслуговування на підприємствах готельного господарства en_US
dc.title.alternative Methods of assessing the level of service at hotel enterprises en_US
dc.type Conference Abstract en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account