DSpace Repository

Тенденції якості послуг на підприємствах ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Мхітарян, А.Е.
dc.contributor.author Mkhitaryan, A.
dc.date.accessioned 2024-05-20T11:53:23Z
dc.date.available 2024-05-20T11:53:23Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Мхітарян А. Е. Тенденції якості послуг на підприємствах ресторанного господарства / А. Е. Мхітарян // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 189-191. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17626
dc.description Науковий керівник Нєчева Н. В. en_US
dc.description.abstract У сучасній ринковій економіці проблеми щодо якості є одними з найважливіших чинників підвищення рівня життя населення, економічної, соціальної, а також екологічної безпеки. Якість продуктів і послуг безпосередньо впливає на задоволення потреб і очікувань споживачів, їхнє здоров'я та безпеку. Критерієм оцінки якості для клієнта є ступінь його задоволення, тобто відповідність отриманого та очікуваного. Якщо ж розглядати такий критерій, як рівень задоволення клієнта, то його головним показником є бажання клієнта повернутися знову, а також бажання рекомендувати послуги своїм друзям і знайомим, колу спілкування en_US
dc.description.abstract In the modern market economy, quality issues are one of the most important factors in raising the standard of living of the population, economic, social, and environmental security. The quality of products and services directly affects the satisfaction of the needs and expectations of consumers, their health and safety. The quality assessment criterion for the client is the degree of his satisfaction, i.e. the correspondence between what he received and what he expected. If we consider such a criterion as the level of client satisfaction, then its main indicator is the client's desire to return again, as well as the desire to recommend the services to his friends and acquaintances, the circle of communication
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject задоволення потреб en_US
dc.subject ресторанні послуг en_US
dc.subject quality en_US
dc.subject fulfilling of needs en_US
dc.subject restaurant services en_US
dc.title Тенденції якості послуг на підприємствах ресторанного господарства en_US
dc.title.alternative Trends in the quality of services at restaurant enterprises en_US
dc.type Conference Abstract en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account