Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Мхітарян, А.Е. | |
dc.contributor.author | Mkhitaryan, A. | |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T11:53:23Z | |
dc.date.available | 2024-05-20T11:53:23Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Мхітарян А. Е. Тенденції якості послуг на підприємствах ресторанного господарства / А. Е. Мхітарян // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 189-191. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17626 | |
dc.description | Науковий керівник Нєчева Н. В. | en_US |
dc.description.abstract | У сучасній ринковій економіці проблеми щодо якості є одними з найважливіших чинників підвищення рівня життя населення, економічної, соціальної, а також екологічної безпеки. Якість продуктів і послуг безпосередньо впливає на задоволення потреб і очікувань споживачів, їхнє здоров'я та безпеку. Критерієм оцінки якості для клієнта є ступінь його задоволення, тобто відповідність отриманого та очікуваного. Якщо ж розглядати такий критерій, як рівень задоволення клієнта, то його головним показником є бажання клієнта повернутися знову, а також бажання рекомендувати послуги своїм друзям і знайомим, колу спілкування | en_US |
dc.description.abstract | In the modern market economy, quality issues are one of the most important factors in raising the standard of living of the population, economic, social, and environmental security. The quality of products and services directly affects the satisfaction of the needs and expectations of consumers, their health and safety. The quality assessment criterion for the client is the degree of his satisfaction, i.e. the correspondence between what he received and what he expected. If we consider such a criterion as the level of client satisfaction, then its main indicator is the client's desire to return again, as well as the desire to recommend the services to his friends and acquaintances, the circle of communication | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | задоволення потреб | en_US |
dc.subject | ресторанні послуг | en_US |
dc.subject | quality | en_US |
dc.subject | fulfilling of needs | en_US |
dc.subject | restaurant services | en_US |
dc.title | Тенденції якості послуг на підприємствах ресторанного господарства | en_US |
dc.title.alternative | Trends in the quality of services at restaurant enterprises | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |