00 DSpace/Manakin Repository

Особливості обслуговування в готельному бізнесі залежно від культурних властивостей

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ремігайло, І.Ю.
dc.contributor.author Шикіна, О.В.
dc.contributor.author Remigailo, I.
dc.contributor.author Shykina, O.
dc.date.accessioned 2024-06-04T11:47:25Z
dc.date.available 2024-06-04T11:47:25Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Ремігайло І.Ю. Особливості обслуговування в готельному бізнесі залежно від культурних властивостей / І.Ю. Ремігайло, О.В. Шикіна // Глокалізаційні аспекти інноваційного розвитку економіки: зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених (Одеса, 13 жовтня 2023 р.). Одеса: ОНЕУ, 2023. – С. 226-227. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17693
dc.description.abstract У тезах досліджуються особливості обслуговування в готельному бізнесі залежно від культурних властивостей клієнтів. Розглядаються основні аспекти, що впливають на очікування та задоволення гостей з різних культурних середовищ, включаючи комунікаційні стилі, харчові уподобання, релігійні потреби та поведінкові норми. Особлива увага приділяється адаптації сервісу до культурних відмінностей, що сприяє підвищенню якості обслуговування та рівня задоволеності клієнтів. Стаття також аналізує приклади успішної інтеграції культурних аспектів у роботу готелів різних країн та пропонує рекомендації для готельєрів щодо поліпшення міжкультурного обслуговування. en_US
dc.description.abstract The theses examine the peculiarities of service in the hotel business depending on the cultural characteristics of customers. Major aspects influencing the expectations and satisfaction of guests from different cultural backgrounds are examined, including communication styles, food preferences, religious needs, and behavioral norms. Special attention is paid to the adaptation of the service to cultural differences, which helps to increase the quality of service and the level of customer satisfaction. The article also analyzes examples of successful integration of cultural aspects into the work of hotels in different countries and offers recommendations for hoteliers to improve intercultural service.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject готельний бізнес en_US
dc.subject культурні властивості en_US
dc.subject обслуговування гостей en_US
dc.subject міжкультурна комунікація en_US
dc.subject харчові уподобання en_US
dc.subject hotel business en_US
dc.subject cultural properties en_US
dc.subject guest service en_US
dc.subject intercultural communication en_US
dc.subject food preferences en_US
dc.title Особливості обслуговування в готельному бізнесі залежно від культурних властивостей en_US
dc.title.alternative Peculiarities of service in the hotel business depending on cultural properties en_US
dc.type Conference Abstract en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу