00 DSpace/Manakin Repository

Управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зіско, А.В.
dc.date.accessioned 2024-06-07T10:35:24Z
dc.date.available 2024-06-07T10:35:24Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Зіско А.В. Управлiння конкурентоспроможнiстю пiдприємства ресторанного бiзнесу: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Анастасiя Вячеславiвна Зiско; наук. кер. Руслан Михайлович Волчек. - ОНЕУ, 2024. - 60 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2024Zisko.pdf
dc.description.abstract У роботі розглянуто методику вивчення та аналізу конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано фактори, які на неї впливають, наведено переваги та недоліки основних методів її вивчення. Аналіз галузі громадського харчування в Україні дав можливість виділити основні проблеми та перспективи ресторанного бізнесу. Проаналізовано ресторан «Pizza-bar Римські пекарні», визначено основні фінансові показники його. Для підвищення конкурентоспроможності закладу запропоновано розробити та запровадити власну програму лояльності; розробити меню з вказанням точної кількості вуглеводів, білків та жирів; створити програму кулінарних майстер-класів. Розрахунок показників ефективності реалізації даних заходів свідчить, що вони є економічно привабливими та доцільними. en_US
dc.description.abstract The study examines the methodology for studying and analyzing the competitiveness of an enterprise. It analyzes the factors influencing it and outlines the advantages and disadvantages of the main methods used for its examination. The analysis of the food service industry in Ukraine has identified the main problems and prospects of the restaurant business. The "Pizza-bar Rym's Bakeries" restaurant was analyzed, and its key financial indicators were determined. To enhance the competitiveness of the establishment, it is proposed to develop and implement a loyalty program, create a menu indicating the exact amount of carbohydrates, proteins, and fats, and establish a culinary masterclass program. The calculation of the effectiveness indicators of these measures indicates that they are economically attractive and feasible.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject конкуренція en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject галузь громадського харчування en_US
dc.subject програма лояльності en_US
dc.subject competition en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject food service industry en_US
dc.subject loyalty program en_US
dc.title Управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесу en_US
dc.title.alternative Management of competitive advantages of the restaurant business enterprise en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу