Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ворожбит, C.O. | |
dc.date.accessioned | 2024-06-21T07:50:31Z | |
dc.date.available | 2024-06-21T07:50:31Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Ворожбит C.O. Економiчне обгрунтування проєкту створення готелю: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Сергiй Олександрович Ворожбит; наук. кер. Едуард Андрiйович Каражия. - ОНЕУ, 2024. - 75 c. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2024Vorozhbit.pdf | |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні у сфері готельного бізнесу: розглянуто бізнес–ідею започаткування власної справи; досліджуються нормативно–правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері готельного бізнесу та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного бізнесу. Запропоновано проєкт створення готельного бізнесу. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації готельного бізнесу. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації. | en_US |
dc.description.abstract | The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in Ukraine in the field of hotel business: the business idea of starting one's own business is considered; regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this field is being studied. The competitive environment in the field of hotel business was analyzed and the internal competitive advantages of the business being created were determined. The project of creating a hotel business is proposed. The starting capital for the implementation of the project was formed, the current costs were calculated and the profit from the implementation of the hotel business was predicted. An economic substantiation of the feasibility of project implementation was carried out, possible risks of project implementation and ways of minimizing them were characterized. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | готель | en_US |
dc.subject | туризм | en_US |
dc.subject | інновації | en_US |
dc.subject | класифікація | en_US |
dc.subject | засоби розміщення | en_US |
dc.subject | витрати | en_US |
dc.subject | аналіз | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | ризик | en_US |
dc.subject | hotel | en_US |
dc.subject | tourism | en_US |
dc.subject | innovation | en_US |
dc.subject | classification | en_US |
dc.subject | means of accommodation | en_US |
dc.subject | costs | en_US |
dc.subject | analysis | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | risk | en_US |
dc.title | Економічне обґрунтування проєкту створення готелю | en_US |
dc.title.alternative | Economic substantiation for the project of creation of the hotel | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |