dc.contributor.author |
Лозовський, Д.Д. |
|
dc.date.accessioned |
2024-06-24T08:00:25Z |
|
dc.date.available |
2024-06-24T08:00:25Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Лозовський Д.Д. Економiчне обгрунтування проєкту створення кафе швидкого харчування: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Данило Денисович Лозовський; наук. кер. Наталя В'ячеславiвна Захарченко. - ОНЕУ, 2024. - 74 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://local.lib/diploma/2024LozovskyiD.D.pdf |
|
dc.description.abstract |
У роботі розглядаються теоретичні аспекти концепції організації власного бізнесу в Україні на ринку ресторанного господарства зі створення кафе швидкого харчування; обґрунтовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності на ринку ресторанного господарства; обґрунтовано організаційно-правову форму та систему оподаткування новоствореного бізнесу. Здійснено аналіз конкурентного середовища та здійснено оцінку витрат на функціонування кафе швидкого харчування, що дозволило розрахувати показники ефективності відкриття кафе у м. Одеса. Визначено доходи та прибуток від реалізації послуг, розраховано показники ефективності проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їхньої мінімізації. |
en_US |
dc.description.abstract |
The work deals with the theoretical aspects of the concept of organizing your own business in Ukraine in the restaurant market for the creation of fast food; reasonable conditions for organizing and carrying out business activities in the restaurant market; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are justified. An analysis of the competitive environment was carried out and the costs of operating a fast food cafe were assessed, which made it possible to calculate the efficiency indicators of opening a cafe in Odessa. Income and profit from the sale of services were determined, project efficiency indicators were calculated, possible risks of project implementation and ways to minimize them were characterized. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
послуги |
en_US |
dc.subject |
кафе швидкого харчування |
en_US |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
en_US |
dc.subject |
започаткування |
en_US |
dc.subject |
ефективність |
en_US |
dc.subject |
проєкт |
en_US |
dc.subject |
ризик |
en_US |
dc.subject |
services |
en_US |
dc.subject |
fast food cafes |
en_US |
dc.subject |
restaurant business |
en_US |
dc.subject |
beginning |
en_US |
dc.subject |
project |
en_US |
dc.subject |
efficiency |
en_US |
dc.subject |
risk |
en_US |
dc.title |
Економічне обґрунтування проєкту створення кафе швидкого харчування |
en_US |
dc.title.alternative |
Economic substantiation for the project of creating a cafe of the fast food |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |