00 DSpace/Manakin Repository

Економічне обґрунтування проєкту створення кафе швидкого харчування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лозовський, Д.Д.
dc.date.accessioned 2024-06-24T08:00:25Z
dc.date.available 2024-06-24T08:00:25Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Лозовський Д.Д. Економiчне обгрунтування проєкту створення кафе швидкого харчування: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Данило Денисович Лозовський; наук. кер. Наталя В'ячеславiвна Захарченко. - ОНЕУ, 2024. - 74 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2024LozovskyiD.D.pdf
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти концепції організації власного бізнесу в Україні на ринку ресторанного господарства зі створення кафе швидкого харчування; обґрунтовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності на ринку ресторанного господарства; обґрунтовано організаційно-правову форму та систему оподаткування новоствореного бізнесу. Здійснено аналіз конкурентного середовища та здійснено оцінку витрат на функціонування кафе швидкого харчування, що дозволило розрахувати показники ефективності відкриття кафе у м. Одеса. Визначено доходи та прибуток від реалізації послуг, розраховано показники ефективності проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їхньої мінімізації. en_US
dc.description.abstract The work deals with the theoretical aspects of the concept of organizing your own business in Ukraine in the restaurant market for the creation of fast food; reasonable conditions for organizing and carrying out business activities in the restaurant market; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are justified. An analysis of the competitive environment was carried out and the costs of operating a fast food cafe were assessed, which made it possible to calculate the efficiency indicators of opening a cafe in Odessa. Income and profit from the sale of services were determined, project efficiency indicators were calculated, possible risks of project implementation and ways to minimize them were characterized.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject послуги en_US
dc.subject кафе швидкого харчування en_US
dc.subject ресторанний бізнес en_US
dc.subject започаткування en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject services en_US
dc.subject fast food cafes en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject beginning en_US
dc.subject project en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject risk en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту створення кафе швидкого харчування en_US
dc.title.alternative Economic substantiation for the project of creating a cafe of the fast food en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу