Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лозовський, Д.Д. | |
dc.date.accessioned | 2024-06-24T08:00:25Z | |
dc.date.available | 2024-06-24T08:00:25Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Лозовський Д.Д. Економiчне обгрунтування проєкту створення кафе швидкого харчування: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Данило Денисович Лозовський; наук. кер. Наталя В'ячеславiвна Захарченко. - ОНЕУ, 2024. - 74 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2024LozovskyiD.D.pdf | |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти концепції організації власного бізнесу в Україні на ринку ресторанного господарства зі створення кафе швидкого харчування; обґрунтовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності на ринку ресторанного господарства; обґрунтовано організаційно-правову форму та систему оподаткування новоствореного бізнесу. Здійснено аналіз конкурентного середовища та здійснено оцінку витрат на функціонування кафе швидкого харчування, що дозволило розрахувати показники ефективності відкриття кафе у м. Одеса. Визначено доходи та прибуток від реалізації послуг, розраховано показники ефективності проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їхньої мінімізації. | en_US |
dc.description.abstract | The work deals with the theoretical aspects of the concept of organizing your own business in Ukraine in the restaurant market for the creation of fast food; reasonable conditions for organizing and carrying out business activities in the restaurant market; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are justified. An analysis of the competitive environment was carried out and the costs of operating a fast food cafe were assessed, which made it possible to calculate the efficiency indicators of opening a cafe in Odessa. Income and profit from the sale of services were determined, project efficiency indicators were calculated, possible risks of project implementation and ways to minimize them were characterized. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | послуги | en_US |
dc.subject | кафе швидкого харчування | en_US |
dc.subject | ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | започаткування | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | ризик | en_US |
dc.subject | services | en_US |
dc.subject | fast food cafes | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | beginning | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | risk | en_US |
dc.title | Економічне обґрунтування проєкту створення кафе швидкого харчування | en_US |
dc.title.alternative | Economic substantiation for the project of creating a cafe of the fast food | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |