dc.contributor.author |
Новак, С.І. |
|
dc.date.accessioned |
2024-06-24T09:53:25Z |
|
dc.date.available |
2024-06-24T09:53:25Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Новак С.І. Економiчне обгрунтування проєкту створення ресторану: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Свiтлана Iванiвна Новак ; наук. кер. Надiя Вячеславiвна Кiчук . - ОНЕУ , 2024. - 70 c. |
|
dc.identifier.uri |
http://local.lib/diploma/2024NovakS.I..pdf |
|
dc.description.abstract |
У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу: здійснена характеристика бізнес-ідеї створення закладу ресторанного господарства, розглянуті умови здійснення підприємницької діяльності в Україні, організаційно-правова форми та система оподаткування для новостворюваного ресторанного бізнесу.
Досліджений аналіз ринку ресторанного середовища у сфері ресторанного господарства в Україні та у м. Дніпро, Дніпропетровської області та визначені внутрішні переваги створюваного ресторану.
Здійснено розрахунки витрати на створення та функціонування ресторану.
Прогнозовано прибуток від реалізації продукції та послуг. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. |
en_US |
dc.description.abstract |
The theoretical principles of launching one's own business in the field of restaurant business are considered in the work: the characteristic of the business idea of creating a restaurant business institution is carried out, the conditions for conducting entrepreneurial activity in Ukraine, organizational and legal forms and the taxation system for the newly created restaurant business are considered.
The analysis of the restaurant environment market in the sphere of restaurant business in Ukraine and in Dnipro, Dnipropetrovsk region has been studied and the internal advantages of the created restaurant have been determined.
The cost of creating and functioning of the restaurant was calculated.
Projected profit from the sale of products and services. The economic efficiency of the project was assessed. Possible risks were analyzed and measures to minimize them were proposed. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
ресторан |
en_US |
dc.subject |
ресторанне підприємництво |
en_US |
dc.subject |
бізнес-ідея |
en_US |
dc.subject |
проєкт |
en_US |
dc.subject |
прибутковість |
en_US |
dc.subject |
ефективність |
en_US |
dc.subject |
доцільність |
en_US |
dc.subject |
ризик |
en_US |
dc.subject |
розрахунок |
en_US |
dc.subject |
restaurant |
en_US |
dc.subject |
restaurant entrepreneurship |
en_US |
dc.subject |
business idea |
en_US |
dc.subject |
project |
en_US |
dc.subject |
profitability |
en_US |
dc.subject |
efficiency |
en_US |
dc.subject |
expediency |
en_US |
dc.subject |
risk |
en_US |
dc.subject |
calculation |
en_US |
dc.title |
Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану |
en_US |
dc.title.alternative |
Economic substantiation for the project of creation of the restaurant |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |