00 DSpace/Manakin Repository

Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Новак, С.І.
dc.date.accessioned 2024-06-24T09:53:25Z
dc.date.available 2024-06-24T09:53:25Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Новак С.І. Економiчне обгрунтування проєкту створення ресторану: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Свiтлана Iванiвна Новак ; наук. кер. Надiя Вячеславiвна Кiчук . - ОНЕУ , 2024. - 70 c.
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2024NovakS.I..pdf
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу: здійснена характеристика бізнес-ідеї створення закладу ресторанного господарства, розглянуті умови здійснення підприємницької діяльності в Україні, організаційно-правова форми та система оподаткування для новостворюваного ресторанного бізнесу. Досліджений аналіз ринку ресторанного середовища у сфері ресторанного господарства в Україні та у м. Дніпро, Дніпропетровської області та визначені внутрішні переваги створюваного ресторану. Здійснено розрахунки витрати на створення та функціонування ресторану. Прогнозовано прибуток від реалізації продукції та послуг. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. en_US
dc.description.abstract The theoretical principles of launching one's own business in the field of restaurant business are considered in the work: the characteristic of the business idea of creating a restaurant business institution is carried out, the conditions for conducting entrepreneurial activity in Ukraine, organizational and legal forms and the taxation system for the newly created restaurant business are considered. The analysis of the restaurant environment market in the sphere of restaurant business in Ukraine and in Dnipro, Dnipropetrovsk region has been studied and the internal advantages of the created restaurant have been determined. The cost of creating and functioning of the restaurant was calculated. Projected profit from the sale of products and services. The economic efficiency of the project was assessed. Possible risks were analyzed and measures to minimize them were proposed.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject ресторанне підприємництво en_US
dc.subject бізнес-ідея en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject прибутковість en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject доцільність en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject розрахунок en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.subject restaurant entrepreneurship en_US
dc.subject business idea en_US
dc.subject project en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject expediency en_US
dc.subject risk en_US
dc.subject calculation en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану en_US
dc.title.alternative Economic substantiation for the project of creation of the restaurant en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу