DSpace Repository

Економічне обґрунтування створення кафе «Ласунка»

Show simple item record

dc.contributor.author Старова, А.Ю.
dc.date.accessioned 2024-06-25T12:10:02Z
dc.date.available 2024-06-25T12:10:02Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Старова А.Ю. Економiчне обгрунтування створення кафе "Ласунка": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Анастасiя Юрiївна Старова; Оксана Сергiївна Кiчук . - ОНЕУ, 2024. - 77 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2024Starova.pdf
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері ресторанного бізнесу: наведено характеристику бізнес-ідеї започаткування власної справи у сфері послуг; розглянуто умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного господарства; обґрунтовано вибір організаційно-правової форми підприємницької діяльності та системи оподаткування. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку ресторанних послуг міста Одеси; оцінено внутрішні конкурентні переваги підприємства; сформовано витрати на створення та функціонування кафе. Спрогнозовано прибуток від реалізації проєкту кафе «Ласунка»; розраховано показники економічної ефективності для проєкту кафе; проаналізовано можливості ризиків та заходи щодо їх мінімізації. en_US
dc.description.abstract The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in Ukraine in the field of restaurant business: the characteristics of the business idea of starting one's own business in the service sector are given; considered the conditions of organization and implementation of business activities in Ukraine in the field of restaurant business; the choice of the organizational and legal form of entrepreneurial activity and the taxation system is substantiated. The competitive environment in the market of restaurant services in the city of Odessa was analyzed; internal competitive advantages of the enterprise were assessed; expenses for the creation and operation of the cafe have been formed. The profit from the implementation of the "Lasunka" cafe project is predicted; indicators of economic efficiency for the cafe project were calculated; the possibilities of risks and measures to minimize them are analyzed.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторанний бізнес en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject прибуток en_US
dc.subject витрати en_US
dc.subject аналіз en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject profit en_US
dc.subject costs en_US
dc.subject analysis en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject risk en_US
dc.title Економічне обґрунтування створення кафе «Ласунка» en_US
dc.title.alternative Economic substantiation for the project of creation of the cafe “Lasunka” en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account