У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної
справи в Україні в ресторанного господарства: розроблено концепцію кав’ярні
швидкого обслуговування; досліджуються нормативно-правове регулювання
підприємницької діяльності в Україні у даній сфері.
Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного
господарства та визначені сильні сторони та можливості створюваного бізнесу.
Запропоновано вдалі стратегії обслуговування у сфері ресторанного
господарства.
Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані
поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації кав’ярні.
Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту,
охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації.
The work deals with the theoretical aspects of starting a business in Ukraine
in the restaurant industry: the concept of a fast food cafe is developed; the regulatory
and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this area is studied.
The competitive environment in the restaurant industry is analyzed and the
strengths and opportunities of the business are identified.
Successful service strategies in the restaurant industry are proposed.
The start-up capital for the project implementation was formed, current
expenses were calculated, and the profit from the coffee shop sales was forecasted.
An economic feasibility study of the project was carried out, possible risks of
the project and ways to minimize them were characterized