Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дерев’янко, І.В. | |
dc.date.accessioned | 2024-07-29T08:25:16Z | |
dc.date.available | 2024-07-29T08:25:16Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Дерев’янко І.В. Стратегiчне управлiння маркетингом для пiдвищення ефективностi пiдприємства з виробництва сокiв i виноматерiалiв (на прикладi ТОВ "Саратський завод продтоварiв") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 075 "Маркетинг" за освiтньою програмою "Маркетинг та мiжнародна логiстика" / Iрина Володимирiвна Дерев'янко ; наук. кер. Марiя Анатолiївна Саєнсус . - ОНЕУ , 2024. - 98 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2024Derevyanko.pdf | |
dc.description.abstract | Предметом дослідження є: процес формування маркетингового плану ТОВ «Саратський завод продтоварів» . Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є конкурентне середовище ТОВ «Саратський завод продтоварів». Наукова новизна. У кваліфікаційної роботі одержали подальший розвиток теоретичні засади формування маркетингового планування організацій, запропоновано авторську інтерпретацію економіко-математичної моделі для вибору плану досліджуваного підприємства. Практичне значення отриманих результатів. Результати, що були отримані в ході виконання кваліфікаційної роботи, можуть бути використані ТОВ «Саратський завод продтоварів» для вдосконалення власної маркетингового планування. | en_US |
dc.description.abstract | The subject of the study is: the process of forming a marketing plan of LLC "Saratsky Zavod Grodtovarov" . The object of the research of the qualification work is the competitive environment of LLC "Saratskyi zavod prodtovariv". Scientific novelty. In the qualification work, the theoretical foundations of the formation of marketing planning of organizations were further developed, the author's interpretation of the economic-mathematical model for choosing the plan of the researched enterprise was proposed. Practical significance of the obtained results. The results obtained in the course of the qualification work can be used by Saratsky Food Factory LLC to improve its own marketing planning. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | маркетинговий план | en_US |
dc.subject | конкурентне середовище | en_US |
dc.subject | стратегічне управління | en_US |
dc.subject | маркетинг | en_US |
dc.subject | підвищення ефективності | en_US |
dc.subject | marketing plan | en_US |
dc.subject | competitive environment | en_US |
dc.subject | strategic management | en_US |
dc.subject | marketing | en_US |
dc.subject | increasing efficiency | en_US |
dc.title | Стратегічне управління маркетингом для підвищення ефективності підприємства з виробництва соків і виноматеріалів (на прикладі ТОВ «Саратський завод продтоварів») | en_US |
dc.title.alternative | Strategic management of marketing to increase the efficiency of an enterprise for the production of juices and wine materials (on the example of LLC "Saratsky Food Factory") | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |