00 DSpace/Manakin Repository

Послуга як об’єкт товарознавства: організація та контроль за якістю

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Траченко, Л.А.
dc.contributor.author Траченко, Л.А.
dc.contributor.author Trachenko, L.
dc.date.accessioned 2016-05-31T08:47:30Z
dc.date.available 2016-05-31T08:47:30Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Траченко Л. А. Послуга як об’єкт товарознавства: організація та контроль за якістю: навчальний посібник / Л. А. Ткаченко. – 2-ге вид., перероб. та доп. – Одеса: ОНЕУ, 2015. – 414 с. ru_RU
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4736
dc.description.abstract Розглянуто питання щодо організації, технології процесу надання окремих видів послуг та контролю за якістю, зокрема, побутових, пасажирського транспорту, зв’язку, інформаційно-консультативних, житлово-комунальних, соціально-культурних, ресторанного господарства, інжинірингових. Особливу увага надано питанням щодо створення та впровадження систем менеджменту якості відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO серії 9000. ru_RU
dc.description.abstract Рассмотрены вопросы организации, технологии процесса предоставления отдельных видов услуг и контроля качества, в частности, бытовых, пассажирского транспорта, связи, информационно-консультативных, жилищно-коммунальных, социально-культурных, ресторанного хозяйства, инжиниринговых. Особое внимание уделено вопросам по созданию и внедрению систем менеджмента качества в соответствии с требованиями международных стандартов ISO серии 9000.
dc.description.abstract Questions about the organization process technology to provide certain types of services and quality control, including domestic, passenger transport, communications, information and counseling, housing and utilities, social, cultural, restaurant management, engineering. Particular attention is given to issues concerning the creation and implementation of quality management systems in accordance with the requirements of ISO 9000.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject класифікація ru_RU
dc.subject стандартизація ru_RU
dc.subject сертифікація ru_RU
dc.subject оцінка якості ru_RU
dc.subject система менеджменту якості ru_RU
dc.subject побутові послуги ru_RU
dc.subject послуги пасажирського транспорту ru_RU
dc.subject послуги зв’язку ru_RU
dc.subject інформаційно-консультативні послуги ru_RU
dc.subject житлово-комунальні послуги ru_RU
dc.subject соціально-культурні послуги ru_RU
dc.subject послуги ресторанного господарства ru_RU
dc.subject інжинірингові послуги ru_RU
dc.subject классификация ru_RU
dc.subject стандартизация ru_RU
dc.subject сертификация ru_RU
dc.subject оценка качества ru_RU
dc.subject система менеджмента качества ru_RU
dc.subject бытовые услуги ru_RU
dc.subject услуги пассажирского транспорта ru_RU
dc.subject услуги связи ru_RU
dc.subject информационно-консультативные услуги ru_RU
dc.subject жилищно-коммунальные услуги ru_RU
dc.subject социально-культурные услуги ru_RU
dc.subject услуги общественного питания ru_RU
dc.subject инжиниринговые услуги ru_RU
dc.subject classification ru_RU
dc.subject standardization ru_RU
dc.subject certification ru_RU
dc.subject quality assessment ru_RU
dc.subject quality management system ru_RU
dc.subject domestic services ru_RU
dc.subject passenger transport ru_RU
dc.subject communication ru_RU
dc.subject information and advisory services ru_RU
dc.subject utility services ru_RU
dc.subject social and cultural services ru_RU
dc.subject restaurant management ru_RU
dc.subject engineering services ru_RU
dc.title Послуга як об’єкт товарознавства: організація та контроль за якістю ru_RU
dc.title.alternative Услуга как объект товароведения: организация и контроль за качеством ru_RU
dc.title.alternative Service as an object of merchandising: the organization and quality control ru_RU
dc.type Learning Object ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу